Sådan opretholder du udendørs møbler i hoteller og restauranter

Mange tror, ​​at få høj kvalitet udendørs møbler frigør dem fra rengøringsopgaver. Nå det er ikke helt sandt, for at bevare luksuriøse udendørs møbler i længere tid, er det nødvendigt med et minimum af vedligeholdelse. Her er nogle tips til at følge, der øger levetiden for dine havemøbler i henhold til deres rammemateriale.

Aluminium udendørs møbler

Selvom aluminium anses for at være et godt materiale til udendørs møbler, der modstår alle former for væder, er det nødvendigt at holde det ubeskadiget ved at anvende en særlig rengøringsproces. Aluminium ruster ikke, men i løbet af sæsonændringer kan farven falme, eller den kan udvikle en grov overflade. Det vil se ud som om der er snavsede partikler, men disse fragmenter forsvinder ikke let. Hvis overfladen er lidt misfarvet, skal den rengøres med sæbe og vand, og der tilsættes noget husholdningssyre som citronsaft eller eddike. På den anden side, hvis overfladen er meget beskadiget, gnid den med en ståluldspande, vask den og tør den. Pas på, alt ståluld skal fjernes fuldstændigt, eller det kan ruste og plette aluminiumet. Hold også din aluminiums havemøbler væk fra kommercielle rengøringsmidler.

Syntetisk Rattan havemøbler

Syntetisk rattan udendørs møbler skal rengøres regelmæssigt for at vare længere og måden at gøre det på er nemt. Den bedste metode til at vaske syntetisk rattan havemøbler er at sprøjte rammen med en vandslange efter fjernelse af puderne. Hvis det er meget snavset, kan du bruge en svamp, koldt vand og mild sæbe til at gnide de urene pletter. Når det påføres, lad det tørre helt ved at holde det under solen og bruge en hårtørrer eller en blæser for at holde luften cirkulerende. Derefter voks det med en pasta for at holde det skinnende. Selvom rotan er et materiale, der anvendes til havemøbler til at modstå alle væder, er det nødvendigt at rengøre det for at holde det rustfrit.

Metal udendørs møbler

Udendørsmøbelfabrikanter er begyndt at fremstille deres genstande ved hjælp af metalrammer, der er rustfaste. Hvis dine metal møbler ikke har denne egenskab, kan du beskytte det ved at bruge pasta voks, der holder rust væk. Generelt skal metalhave møbler rengøres med sæbe og vand og tørres derefter helt for at holde fugt væk.

Udendørs møbler pude

Folk bekymrer sig meget, når en beskidt plet på en pude kommer frem i møbler af høj kvalitet. En svamp, mild sæbe og vand er dog tilstrækkelige til at vaske det, medmindre puderne ikke er muggfast. I så fald kan du løse meldugsproblemet med 1 kop blegemiddel, 2 kopper vaskemiddel og 1 liter vand. Efter påføring af denne blanding på puden i 30 minutter, skylles med rent vand og lad det tørre helt. På en anden note skal du være forsigtig med ikke at opbevare pude i plastik, da det forhindrer det i at trække vejret, hvilket direkte forårsager skimmel.

Så nu, ved at anvende disse tips, kan du være sikker på at dit hotel, restaurant eller feriestedmøbler vil forblive frisk, elegant og attraktiv. Derudover vil det spare dig for at ændre det komplette udendørs møbelsæt hvert år. Tillykke med det, fik du en rejse.