Vores Mission

Din forandring

Vores vigtigste opgave er at sikre, at du kan fokusere på det du er kommet for at lave på Bautahøj. Vi arbejder hver dag intensivt på, at optimere vores rammer til gavn for vores gæster. Vores ambition er at du oplever, at de ting vi aftaler også er det der sker både før, under og efter du har besøgt Bautahøj. Vi samarbejder gerne med dig for at du kan gøre det du skal og for at du kan nå dit resultat. Dette hvadenten du er kursist, deltager i et selskab, eller noget helt tredie.

Grundige overvejelser og forberedelser er fundamentet i vores arbejde. Vi kan godt finde på at spørge dig hvad i skal lave, når du kontakter os. Det håber vi du ser som vores positive og oprigtige interesse i, at vi kan hjælpe hinanden med at være gode sammen. Når vi performer godt, hjælper det dig til at performe godt, som så igen får os til at performe endnu bedre o.s.v.

Vi inviterer dig til at bruge naturen som ressource. Til samtale, til ro og refleksion. Til en hurtig dukkert, der klarer hjernen. Du kan gå en tur mellem i området og tænke over din proces. Gå op ad Succestrappen og overveje, hvorfor mening, værdi og mod kommer før handling. Eller bare sidde på udkigspunktet og betragte det hele sådan lidt fra oven.